WIE?

Feest van het Falen is een organisatie van Curieus, Arenberg en Ish Ait Hamou
Heb je een vraag over Feest van het Falen? festival@curieus.be 


WAAR EN WANNEER? 
Tweede Zit - Feest van het falen vindt plaats op zaterdag 28 maart 2020, vanaf 14 uur in Arenberg (Arenbergstraat 28 in 2000 Antwerpen).

Het volledige programma kan je steeds raadplegen op deze website. Stel je eigen Faalprogramma samen en laat je verrassen door verschillende onderdelen mee te pikken. 

Je vindt Feest van het Falen ook op Facebook.
Tweeten of Instagram overspoelen met beelden?  #feestvanhetfalen 


TICKETS
 
Het Feest van het Falen is helemaal gratis. In sommige zalen zijn er maar een beperkt aantal plekjes. Wil je zeker zijn van je stoel, reserveer via de inschrijflink in het programma op deze website. Het is belangrijk om op tijd te komen. Vrije plaatsen worden vlak voor het begin van elk onderdeel opgevuld. 

Ben je enthousiast over ons Feest van het Falen en wil je ons graag aanmoedigen? Een steunticket van 10 euro doet heel veel voor ons! Je kan er eentje kopen via deze link. Dank je wel!


TOEGANKELIJKHEID 
Alle zalen van Arenberg zijn rolstoeltoegankelijk. Heb je extra begeleiding of ondersteuning nodig? Contacteer ons gerust.


HOE GERAAK IK AAN ARENBERG?

Met de fiets
Met de fiets kun je Arenberg bereiken via de Leien, er is een fietspad voorzien. Je fietst naar de Nationale Bank (Frankrijklei). Vervolgens neem je de Leopoldstraat. Daarna sla je rechts de Arenbergstraat in. Via de Meir, de Wapper en de Graanmarkt kun je de schouwburg ook bereiken. Er is geen fietsenstalling beschikbaar.

Heb je zelf geen fiets? Maak dan gebruik van het Velo-systeem in Antwerpen! Bij Velo Antwerpen betaal je 3,6 euro voor een dag.

Dichtstbijzijnde Velo-stations:

  • Station Bourla (hoek Schuttershofstraat- Huidevettersstraat), 2 min.wandelen.
  • Station Rubenshuis (Wapper), 4 min. wandelen.


Met het openbaar vervoer
Gezien de centrale ligging van Arenberg is deze gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation Antwerpen-Centraal ligt vlakbij en er is een vlotte tramverbinding met Arenberg.

Op de website van De Lijn kun je je reis van deur tot deur plannen met het openbaar vervoer.


Met de wagen
Arenberg ligt midden in 't Stad en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets. Voor wie met de auto komt, vertrek ruim op tijd. Momenteel zijn er verschillende wegenwerken in de stad en dat heeft bepaalde gevolgen voor het verkeer. Opgelet: Arenberg ligt in de Lage Emissie Zone.

Meer informatie over de bereikbaarheid kan je hier vinden.

  • Vanuit Hasselt en Turnhout via E313 en E34, neem afrit 17 / Borgerhout.
  • Vanuit Breda via E19, volg Antwerpse ring en neem afrit 3 / Borgerhout.
  • Vanuit Gent / Kortrijk via E17, neem meteen na de Kennedytunnel afrit 5a / Antwerpen Centrum.
  • Vanuit Brussel via Boom, neem A12 en volg Antwerpen Centrum.
  • Vanuit Brussel via Mechelen, neem E19 en volg aan de Craeybeckxtunnel afrit Antwerpen Centrum.


Parkeren
Parking Arenberg, Oudevaartplaats 2. Open van maandag t.e.m. donderdag tussen 8.00 en 1.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 8.00 tot 2.00 uur. Zondag vanaf 18.00 tot 01.00 uur. Vanaf 18.00 uur voordeelprijs. Je kan vanaf nu ook het avondtarief van €8 op voorhand betalen, gedaan met lange wachtrijen dus! Uitrijden 24u/24u

Parking Stadsschouwburg, Meistraat 4 Open van 8.00 tot 1.00 uur. Vanaf 18.00 uur voordeelprijs. Uitrijden 24u/24u

Parking Nationale Bank, Britselei 7 Open 24u/24u