Sofawim2

[VOLZET] OP DE SOFA MET WIM HELSEN // namiddagsessie

  • Saturday 28/03 14:30-16:00
  • Locatie
    De Kleine
  • Soort evenement
    Gesprek


Met Lize Spit, Murat Isik, Lange Polle en Leen DemarĂ©.

Gastheer Wim Helsen praat met mooie mensen die ons een inkijkje willen geven in hun ziel nadat hun zaak failliet ging of hun relatie op de klippen ging ook al zwoeren ze n o o i t te gaan scheiden, mensen die struggelden met demonen van een verslaving of met de littekens van een kapot lijf. Over hoe grote dromen je soms laten zweven, maar even vaak op de grond keilen. Over de kleerscheuren die we oplopen in het soms haperende leven. 

Grote en kleine verhalen over mislukte pogingen. Soms persoonlijk, vaak maatschappelijk, altijd menselijk. Soms intens, maar even goed futiele flaters. 

Gesprekken over hoe falen en proberen en opstaan en opnieuw proberen en sukkelen en struggelen je soms sterker maakt. Maar even goed soms suckt, en er helemaal niets te leren valt. Gesprekken over hoe belangrijk het is om goed omringd te zijn, wanneer je in frennen vaneen ligt en je jezelf moet samenrapen. Hoeveel moed het vergt om de ander en je eigen spiegelbeeld in de ogen te kijken, en af te tasten waarom je deed wat je deed en doet wat je doet.  

En alsof dat allemaal nog niet genoeg zou zijn, verzorgt Meskerem Mees prachtige songs tussen de gesprekken door. 


's Avonds is er een tweede sessie van Op de sofa met Wim Helsen